Magazinul pentru acoperisuri
Nu aveti produse in cos.

ACOPERISURI INVELITORI

Sistemul complet acoperis

 

Algoritmul de calcul al unui pret pentru un acoperis complet este dependent in primul rand de complexitatea produsului si de accesoriile pentru care clientul opteaza. Pentru a putea avansa clientului o oferta de pret, avam nevoie sa stim exact:

–       ce tip de invelitoare doreste: metalica,ceramic sau din beton ;

–       importanta este culoarea si grosimea: daca este o culoare standard sau una care se aduce pe comanda;

–       ce alte accesorii isi doreste clientul: ferestre mansarda, sistem siguranta parazapezi, material auxiliare precum sipca ,cuie ,pazie lemn etc

–       serviciile dorite: consiliere, masuratori, transport, montaj;

Pentru partenerii cu care colaboram, punem la dispozitie cataloage si liste complete de preturi pentru toate tipurile de invelitori. Astfel, oferim necesarul de material sub forma de tabele, pe cote, astfel incat se fie simplu de observant diferentele de calitate si cantitate fata de alte oferte asemanatoare.

Pentru clientii finali care ne contacteaza, oferim gratuit serviciile de consiliere si ofertare. Pentru a obtine de la noi gratuit pret pentru un acoperis complet, trebuie sa ne trimiteti un mesaj cu toate informatiile solicitate, asa cum am precizat anterior. Va transmitem pe email o oferta completa, personalizata, pentru proiectul dumneavoastra. Daca va este mai simplu, ne puteti suna,pentru mai multe detalii. Totodata, va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare sau neclaritati, sfatuindu-va cum sa alegeti cele mai bune produse pentru acoperisul dumneavoastra.

Pentru noi este o prioritate sa venim in intampinarea clientilor care ne cer preturi pentru orice tip de acoperis cu o oferta competitiva, astfel incat beneficiarul sa fie multumit iar achizitia sa nu fie perceputa ca un efort financiar. Deoarece dorim sa oferim doar produse de buna calitate, nu putem oferi intotdeauna cel mai mic pret.

Ne pozitionam ca fiind un furnizor de produse si servicii de buna calitate, pentru care practicam o politica de pret corecta, avantajoasa pentru ambele parti.  Nu suntem cea mai ieftina companie de pe piata si nu avem ca obiectiv sa vindem cele mai ieftine produse, important pentru noi este sa ne diferentiem prin calitatea produselor si serviciilor si printr-o relatie de lunga durata construita cu beneficiarul, relatie pe care ne-o dorim bazata pe incredere si satisfactie.

Selectam cu grija partenerii pe care ii reprezentam si reusim astfel sa venim pe piata cu produse competitive, pentru care oferim intre 5 si 10 ani termen de garantie LA MANOPERA !! pentru materialele folosite. O garantie extinsa inseamna un produs superior si un plus de incredere pentru beneficiarul care il va exploata.

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare:
Pagina:
1
2