Magazinul pentru acoperisuri
Nu aveti produse in cos.

SCARI MANSARDA

 

tipuri de scări şi alegerea scării potrivite

 

Scări modulare din lemn

 

Scări modulare metalice

 

Scări metalice pantograf

În oferta Fakro găsim o varietate mare de modele de scări. Putem satisface astfel foarte multe din necesităţile clienţilor.

Toate modelele de scări modulare asigură o etanşeizare ridicată, reducând astfel pierderile de căldură spre pod şi satisfac cerinţele impuse de norma EN 14975:2007.

O scară economică dar foarte populara este scara LWS. Dacă clientul are un buget puţin mai mare, poate alege modelul LWK, model care are uşa albă, mâner de sprijin şi manşon de protecţie. Scara  LWL este versiunea de vârf şi este echipată cu un mâner de sprijin suplimentar, montat pe modulul din mijloc, un amortizor care asistă plierea şi deplierea modulelor scării.

Pentru clienţii care doresc eficienţă energetică maximă, oferim scările LTK.

Unde locul îngust nu permite plierea scărilor există varianta culisantă LDK, cu dotări similare scărilor LWK.

Unde protecţia împotriva focului şi a fumului este o cerinţă, există scările modulare LWF şi pantograf LSF. Un avantaj al scărilor LSF îl reprezintă modul mai rapid de instalare în dimensiunile mici ale golului din tavan.

Pentru podurile utilizate în mod frecvent recomandăm scările modulare metalice LWM care au rezistenţă sporită în exploatare. Modelul LWM-K este o scară modulară metalică echipată cu mâner de sprijin iar uşa are culoare albă. Scările pantograf LST şi LSZ sunt foarte uşor de instalat în goluri cu dimensiuni mici. Sunt special concepute pentru spaţii înguste unde scările modulare nu pot fi utilizate. Datorită sistemului de pliere pantograf sunt recomandate şi pentru încăperile unde tavanul este mai înalt decât de obicei.

Pentru încăperile cu mult spaţiu şi unde utilizarea podului este foarte frecventă există scara morarului MSU care are o construcţie simplă, este solidă şi foarte rezistentă. 

 

 
Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare: