Magazinul pentru acoperisuri
Nu aveti produse in cos.

Rame de etansare FAKRO

rame de etanşare

Rolul ramei de etaşare
 

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor. 

 

Tipurile ramelor de etanşare

Ramele standard permit instalarea ferestrei pe cele mai utilizate tipuri de învelitori: plate, ondulate şi proeminent ondulate.

Ferestrele de mansardă se pot monta pe trei nivele de încastrare în planul acoperişului. Având în vedere varietatea învelitorilor, FAKRO a creat mai multe soluţii:

  •  rame de etanşare pentru învelitori plate ES_; 
  •  rame de etanşare pentru învelitori ondulate EZ_;
  •  rame de etanşare pentru învelitori proeminent ondulate EH_.


În oferta firmei Fakro sunt şi rame pentru învelitori mai rar utilizate: 

  • ramele EL - pentru învelitori tip solzi subţiri cum ar fi: şindrilă bituminată, ardezie cu grosime până la 10 mm (2 straturi de 5 mm), 
  • rame EG - pentru învelitori tip solzi groşi cum ar fi: ţiglă tip solzi cu grosimea de 24 - 32 mm (2 straturi de 12 - 16 mm), 
  • rame EE - pentru tablă plană.
Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare:
Pagina:
1
2