Magazinul pentru acoperisuri
Nu aveti produse in cos.

Cabluri prevenire inghet

 

Sistemele prevenire inghet, de regula, sunt calculate la o putere instalata mai mica comparativ cu cele de topire a ghetii.

Aceasta aduce anumite avantaje, dar si unele riscuri cum ar fi :

avantajele :

  • o putere instalata mai mica presupune costuri de investitie mai mici;
  • consum redus in cazul temperaturilor moderate (in apropierea punctului de inghet).

riscuri :

  • un sistem cu putere redusa, ar putea fi ineficient in cazul unor temperaturi joase, dar mai ales in cazuri de "ger si soare" , cand zapada topita de razele solare ingheata instantaneu;
  • brusc creste influenta factorului uman cum ar fi nepornirea la timp al sistemului sau erori la setarea parametrilor termici, si, ca urmare, blocarea totala cu gheata a suprafetelor si scurgerilor;
  • consum sporit in cazul temperaturilor joase, din cauza functionarii indelungate sau permanente ale sistemului.

Domenii de utilizare :

  • protectia contra aparitiei ghetii si poleiului pe suprafetele exterioare cum ar fi : treptele, intrarile in garaj, trotuarele, terasele, s.a.
  • protectia contra aparitiei ghetii in sistemele de scurgere a apei de pe acoperis, prevenirea inghetarii sistemelor de alimentare cu apa si canalizarilor;
  • prevenirea inghetului solului in camere frigorifice si de congelare.

Garantia producatorului este 10 ani.

Grosimea cablului este de ~5mm, conecxiunea dintre firul de incalzire si capatul rece este executata de producator printr-o mufa etansa.

Lungimea capatului rece este de 3 m, ce permite, de obicei, conectarea directa a cablului la sursa de alimentare, fara a mai fi necesare alte capete prelungitoare.

Cablurile se pot aplica chiar si in locurile umede sau cu umiditate sporita, datorita faptului ca sunt ecranate si au izolare electrica dubla.

Monitorizarea temperaturii se efectuaza cu ajutorul termostatelor electronice – simple sau multizonale, programabile sau complexe - cu monitorizarea atat a temperaturii cat si a umiditatii si precipitatiilor, ce permite pornirea sistemului doar in momentul in care riscurile de inghet sau inzapezire persista.

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare:
Cablu prevenire inghet 9 m
295,16 LEI
280,40 LEI
CUMPARA
Cablu prevenire inghet 14 m
348,29 LEI
330,88 LEI
CUMPARA
Cablu prevenire inghet 19.5 m
383,71 LEI
364,52 LEI
CUMPARA
Cablu prevenire inghet 25 m
425,04 LEI
403,79 LEI
CUMPARA